Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Den Danske Horntrio

september 23

Den Danske Horntrio har eksisteret siden 1993, altså i mere end 30 år. Trioens medlemmer er:

Christina Åstrand, der er 1. violinkoncertmester i DRSO siden 1993, Per Salo, fast pianist ved DRSymfoniorkester. De har dannet trio med Copenhagen Phils 1. solohornist Jakob Keiding, ligeledes siden 1993.

Ved siden af deres faste jobs som musikere i DRSO, har Christina og Per gennem en årrække siden 1996 dannet kammermusik-duo og spillet mange koncerter overalt i Danmark. Derudover har de indspillet og udgivet et antal CD’er med bl.a. dansk musik for violin og klaver, samt sammen med Johnny Teyssier, klarinet, og Henrik Dam Thomsen, cello, indspillet Messiaëns Kvartet til Tidens Ende på OUR Recordings.

Jakob Keiding har været medlem af EU’s Ungdomsorkester, senere af DRSO og i en periode også af den østrigske radios symfoniorkester: ORF Rundfunksinfonie-orchester i Wien. Siden 1993 har han været ansat som 1. solohornist i Copenhagen Phil.

Den Danske Horntrio har indspillet flere CDer, f.eks. er Brahms og Ligetis horntrio’er udgivet på Chandos, medens de danske komponister Poul

Ruders, Pelle Gudmundsen-Holmgreen og Søren Niels Eichbergs horntrioer er udgivet på Dacapo under titlen ”Distant Still”.

Detaljer

Dato:
september 23