Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Arild Kvartetten

marts 17, 2025

Tobias Durholm og Johannes Søe Hansen, violiner

Stine Hasbirk Brandt, bratch, Ingemar Brantelid, cello.

Arild Kvartetten har i mere end 15 år været blandt de førende ensembler på den danske kammermusikscene, hvor de har høstet mange roser for deres noble og modne spillestil.

Arild Kvartetten har gjort sig særligt bemærket med en række velbesøgte koncerter med Beethovens samlede strygekvartetter, i fortolkninger der stadig er hjertet i kvartettens repertoire.

Arild Kvartetten er hyppige gæster på danske og internationale kammermusikfestivaler, og har turneret i lande som Brasilien, Skotland, Tyskland, Finland, Tjekkiet, Grækenland og Sverige. Arild Kvartetten har indspillet digitale udgivelser af de danske guldalderkomponister Horneman og Hamerik på DaCapo Records.

I 2024 spiller Arild Kvartetten ”Brahms i Balkonfoyeren”, en koncertserie i Balkonfoyeren pa Det Kongelige Teaters Gamle Scene. De tre koncertprogrammer fokuserer pa Brahms samlede strygekvartetter side om side med berømte og elskede kvartetter af Mozart og Haydn.

De to violinister er hhv. 1. koncertmester i Det Kgl. Kapel, (Tobias Durholm) og 1. Koncertmester i DR SymfoniOrkestret. (Johannes Søe Hansen.) Stine Hasbirk Brandt spiller til daglig i DR SymfoniOrkestret og er i øvrigt en efterspurgt kammermusiker, medens Ingemar Brantelid efter en lang karriere som solocellist i Det Kgl. Kapel nu har helliget sig en karriere som kammermusiker.

Detaljer

Dato:
marts 17, 2025